Tози сайт използва "бисквитки". Оставайки на сайта се съгласяваш с използването на "бисквитки" от наша страна. Разбрах Научи Повече

За нас

Всички хора с вкус към дизайнерските бижута и с чувство за естетика към модерните, изискани, красиви и ценни неща, иматe причина за голяма радост — специализирани бутици за бижута с уникалното име REDS... загадка от приятни усещания.

В бутици REDS и тук, в нашия онлайн магазин, имате възможността да закупите последните колекции бижута и часовници на хитовите марки Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano и Maserati, Zancan (18k злато), Rolf Cremer, Henry London, Qudo, King Baby, Engelsrufer, Nahu, Senso, Save Brave и Daniel Wellington.

Като официален представител за България на Morellato, Trussardi, Pepe Jeans, Galliano и Maserati, Zancan (18k злато), Rolf Cremer, Henry London, Qudo, King Baby, Engelsrufer, Nahu, Senso и Save Brave търсим партньори в продажбата и дистрибуцията на марките в цялата страна. Предлагаме на нашите бъдещи бизнес партньори изгодни условия за работа, стимулиращи отстъпки и коректно партньорство.

Ако имате магазин, проявявате интерес и бихте желали да получите повече информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 888 633 077 или на e-mail info@nbg.bg.